RE/MAX BonBini introduces the new realtors to her team



Makelaarskantoor RE/MAX BonBini is per 1 september gevestigd in haar nieuwe kantoor en ‘Real Estate Café’ op de eerste verdieping in het Riffort. “In dit nieuwe ‘Real Estate Café’ zullen diverse activiteiten georganiseerd worden zoals informatie avonden voor woning eigenaren, een real estate borrel voor genodigden en vrije inloopdagen voor mensen die op zoek zijn naar een (huur)woning,” aldus de heer Ricardo Egberts van RE/MAX BonBini. ‘We willen onze klanten meer service bieden dan alleen het bemiddelen bij de verkoop of verhuur van een woning of bedrijfspand. Vandaar dat we erg blij zijn met ons ‘Real Estate Café’ waar we onze relaties in een aangename omgeving kunnen ontvangen”.

Tegelijkertijd is het verkoopteam van RE/MAX BonBini opnieuw uitgebreid met maar liefst twee nieuwe makelaars.  “Wegens aldoor stijgende verkoop resultaten is versterking van het verkoopteam een must om de markt goed te kunnen blijven bedienen,” aldus de heer Egberts. “De heer Taco Heidenga is afgelopen maand begonnen als makelaar bij het kantoor in Riffort Village. Per 1 september is ook de heer Jur Madern toegetreden tot het verkoopteam.

De heer Heidenga is al vele jaren actief in de onroerend goed wereld van Curaçao maar heeft er bewust voor gekozen om zich nu aan te sluiten bij RE/MAX BonBini omdat dit  kantoor hem veel extra’s te bieden heeft. Niet alleen is RE/MAX BonBini het grootste een meest verkopende makelaarskantoor van het eiland, ook treden makelaars van dit kantoor vaak op als adviseurs voor investeerders die op Curaçao nieuwbouw projecten willen gaan ontwikkelen.

De heer Madern woont ook al lang op Curaçao en beschikt over een uitgebreid netwerk. Via RE/MAX wordt hem de mogelijkheid geboden om een interne opleiding te volgen waarmee het o.a. mogelijk is om te kiezen voor een specialisatie in een bepaald deel van de markt. Daarnaast worden elk jaar via ‘RE/MAX International’ diverse nieuwe opleidingen aangeboden waarmee een makelaar zich kan bijscholen of specialiseren. De heer Madern verwacht dat hij na een korte inwerkperiode al snel een eigen klantenkring kan opbouwen.

Informatie over RE/MAX BonBini en haar team kan gevonden worden op www.realestate.cw

Preferred Suppliers

 RE/MAX BonBini banco di caribe small new 4,85%
RE/MAX BonBini Commercial