Sales Agents RE/MAX start working with Sales TeamsDrie makelaars van RE/MAX hebben ervoor gekozen om te gaan werken met een eigen verkoopteam om op deze wijze de beste service te kunnen blijven bieden aan hun immer groeiende klantengroep. Mark Albers en Taco Heidinga hebben beiden hun verkoop team versterkt met een eigen medewerker en Hans Vervoord heeft er zelfs voor gekozen om een tweede assistent aan zijn verkoopteam toe te voegen.

Suzanne Mols, Nadine Maas en Denise Vischschoonmaker zijn alle drie onlangs gestart met hun werkzaamheden en vanwege hun heel verschillende talenten en werkervaring brengt ieder van hen veel nieuwe kennis mee.

Mede vanwege de explosieve groei maar ook om beter bereikbaar te zijn voor klanten op Banda Riba opent RE/MAX BonBini binnenkort een derde verkoopkantoor in Eden, Shoppers’ Paradise aan de Caracasbaaiweg om plaats te geven aan haar totale team dat bestaat uit 18 medewerkers en 2 stagiaires. Het verkoopkantoor in Banda Riba zal geregeld ook in het weekend geopend zijn.

Voor meer informatie kunt u bellen met 9323 of kijk op www.realestate.cw

Preferred Suppliers

 RE/MAX BonBini banco di caribe small new 4,85%
RE/MAX BonBini Commercial