Pension plan for RE/MAX BonBini employeesWillemstad – november 2013; Makelaarskantoor RE/MAX BonBini heeft een pensioenregeling voor haar medewerkers afgesloten bij de grootste pensioenverzekeraar ENNIA. De directie van het makelaarskantoor vindt deze regeling een belangrijke uitbreiding van het arbeidsvoorwaardenpakket.

“De medewerkers van RE/MAX BonBini zijn van grote waarde voor het succes van het bedrijf. Wij vinden het belangrijk om hen op waarde te schatten en goed te belonen. Vandaar het aanbod om een pensioen regeling voor onze medewerkers te sluiten. Daarbij hebben we ons goed laten adviseren door Tini Samson, accountmanager Pension and Employee Benefits van ENNIA. Zij heeft ons alle ins en outs betreffende een pensioen toegelicht. We hebben daarna goede pensioenregeling voor het personeel bij ENNIA afgesloten” aldus Ricardo Egberts, mede-eigenaar van RE/MAX BonBini.

RE/MAX BonBini opende haar eerste makelaarskantoor op Curaçao in 2006 en is sindsdien tot het grootste makelaarskantoor van het eiland uitgegroeid. RE/MAX BonBini biedt dienstverlening op het gebied van verkoop en verhuur van woningen en bedrijven en ook van verkoop van bouwkavels. Er zijn 10 makelaars bij het kantoor aangesloten die worden ondersteund door een administratief team vanuit het hoofdkantoor in het Rif Fort te Otrabanda. Het tweede kantoor ligt Blue Bay Resort en begin 2013 wordt een derde kantoor geopend aan de Caracasbaaiweg.Op de foto: Tini Samson, accountmanager Pension and Employee Benefits ENNIA en Sacha Hendrison, Senior Commercial Manager ENNIA samen met Ricardo Egberts, mede-eigenaar van RE/MAX Bonbini en het overige team van medewerkers.

Preferred Suppliers

Become a RE/MAX real estate agent in Curacao
 RE/MAX BonBini banco di caribe small new 4,85%