Fly & Buy Event RE/MAX - Opening office in BonaireTijdens de internationale RE/MAX conferentie in Las Vegas in maart 2015 werd aan de eigenaren van RE/MAX ABC verzocht om ook een RE/MAX ABC kantoor te openen op Aruba en Bonaire. Het afgelopen jaar heeft het management team op Curacao, bestaande uit Hans en Margriet Vervoord en Ricardo Egberts, veel tijd en geld geïnvesteerd in een haalbaarheidsstudie, het zoeken naar goede medewerkers en het investeren in de opstart van deze twee nieuwe kantoren. Er is daarnaast ook veel geïnvesteerd in de nieuwe website: www.remax-abc.com  

Opening verkoopkantoor Bonaire:
Het kantoor in Aruba is eind vorig jaar geopend en op zaterdag 21 mei is er een “Open House” dag bij het eerste verkoopkantoor in Bonaire, in villa 1 van het project “Water Villas Bonaire”, dichtbij het vliegveld.

Tijdens deze “Open House” , van 10.00 tot 16.00 uur, is iedereen die belangstelling heeft van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het nieuwe kantoor. Ook  kan men kennis maken met Team Sunwise, bestaande uit Ron Opdam en Debby Kerkhof, die namens RE/MAX ABC het kantoor op Bonaire leiden.

Bezoekers van de Open House kunnen ook de modelwoning van Water Villas Bonaire bezoeken; deze bevindt zich in villa 2.

Op 20 mei is er bovendien een receptie voor genodigden vanaf 17.00 uur. 

Fly & Buy Event:
Als openingsstunt heeft het makelaarskantoor grote advertenties geplaatst in diverse dagbladen waarin ze klanten uitnodigt om op kosten van het RE/MAX ABC naar Bonaire te vliegen. Deze gratis vliegticket wordt aangeboden aan iedereen die interesse heeft om een villa aan het water te kopen in het project Water Villas Bonaire. Via deze actie hebben al diverse potentiële kopers zich aangemeld en RE/MAX ABC is dan ook erg enthousiast over de actie. “We denken dat een tweede huis op Bonaire voor veel mensen van Curacao en Aruba erg aantrekkelijk kan zijn” aldus de heer Vervoord van het makelaarskantoor, “vooral als het vakantiehuis is op een goede locatie, dat ook aan derden verhuurd kan worden. Als we met deze actie een nieuwe kopersmarkt voor Bonaire aanboren zullen we zeker vaker een Fly & Buy Event organiseren.”

Voor meer informatie kunt u de Facebook pagina bezoeken of de advertenties in deze krant. www.facebook.com/remax.abc

Datum: 18 mei 2016 - Algemeen Dagblad

 

 

Preferred Suppliers

Become a RE/MAX real estate agent in Curacao
 RE/MAX BonBini banco di caribe small new 4,85%