Grote bouwkavel te koop voor bouw van een vakantiepark in Banda Bou | € 269.982

Grote bouwkavel te koop voor bouw van een vakantiepark in Banda Bou

€ 269.982Property details

Price: € 269.982 Available: Immediately
Lot size: 137,240 sq ft Sea view: Yes

Investeren in onroerend goed in Curacao! Ruime bouwkavel (12.750 m2) met zeezicht en dichtbij diverse stranden. Kavel inclusief bouwvergunning voor 11 vrijstaande woningen, geheel naar eigen inzicht in te vullen. Interesse om huizen te bouwen op Curacao ? Dit is uw kans!


Deze zeer ruime kavel ligt aan de Kaminda San Sebastiaan in Banda Abou. Er is zowel op de voorzijde als achterzijde van de kavel wijds uitzicht op de gronden van Porto Marie, de omliggende kavels en in de verte op de oceaan. Op slechts 5-10 minuten rijafstand liggen de prachtige stranden van Daaibooi, Porto Marie en Cas Abou. 

Dit kan voor u en voor uw vakantiegasten in de toekomst een mooie plek zijn voor iedereen die rust en ruimte wil tijdens zijn vakantie, maar toch ook niet te ver van de bruisende stad wil verblijven.

Een van de grote voordelen van de kavel is, dat er enkele jaren geleden reeds een vergunning is afgegeven voor de bouw van een bungalowpark van 10 vrijstaande wooneenheden, met daarbij een extra woning voor de beheerder/eigenaar.

De kavel ligt aan de rechterzijde van de weg, komende vanaf St. Willibrordus. In het midden is de kavel glooiend, hij ligt goed op de wind en biedt vele mogelijkheden om uw plannen te realiseren.

Het kan de ideale locatie voor u zijn, als u al enige tijd op zoek bent naar een stuk grond waarop u losse bungalows mag bouwen en deze recreatief wilt gaan verhuren. Het is goed om hierbij te vermelden, dat het bouwen van losse units slechts op enkele kavels aan deze weg is toegestaan.

Heeft u interesse in deze kavel? Neemt u dan contact op met de listing agent. Er zijn reeds tekeningen aanwezig van geprojecteerde woningen en er is een document waarop de hoogtelijnen zichtbaar zijn. Deze worden op aanvraag aan u toegezonden.


Banda Abou Curacao

Curaçao is divided into 2 areas by the locals, Banda Ariba and Banda Abou. The first means “up side” and the second “lower side” indicating which side of the island they’re located at. Banda Abou is on the western side of Curaçao.

Most of Curaçao’s population lives in Banda Ariba (east side), Banda Abou is less populated and also boasts the best and most beautiful beaches in Curaçao. Banda Abou is filled with small white sandy picturesque beaches with turquoise see through water. Some beaches are frequently visited. Other beaches are more secluded and you may well have the beach to yourself the entire day!

Banda Abou is also great for snorkeling; a great variety of fish and colors can be seen snorkeling along the cliffs in Banda Abou.
The Christoffel National Park is located at the western most part of the island and not far from the Christoffelpark is Boca Tabla, where you can see the high waves clash against the north side of the island creating underwater caves.

Even though there is a supermarket and a gas station, most people go to Willemstad for their weekly grocery supplies.
Banda Abou is the best place to live if you enjoy nature, peace and quiet. 
In an international environment like Curacao, objects are listed in various currencies. For your convenience, you are able to adjust the currency in which the objects' listing price is shown. In case the currency displayed differs from the currency the object was listed in, the listing price may seem to change on a daily basis. No rights may be derived from these recalculated numbers. This specific object is listed in NAF.

More information?

Contact us today:

Nicole Vetter image Nicole Vetter
E  nicole@ realestate-curacao.comnicole@realestate-curacao.com
M  +5999 - 690 6909
Request information

Share on Social Media
Preferred Suppliers

Advertisement RE/MAX BonBini Commercial
Advertisement Banco di Caribe