RE/MAX BonBini donation for elderly homeAls gevolg van het immer stijgende aantal verkopen heeft RE/MAX BonBini een nieuwe makelaar aangetrokken ter versterking van haar verkoopteam. De heer Arthur Rijff zal met ingang van 1 juni een aanvang maken met zijn werkzaamheden. Het totale verkoopteam bestaat daarmee uit 11 personen die werken vanuit 2 verkoopkantoren waar ze ondersteund worden door een team van 4 medewerkers.

De heer Rijff heeft voor het RE/MAX BonBini kantoor gekozen omdat zij als grootste  makelaarskantoor van Curacao veel te bieden hebben. Niet alleen is het kantoor onderdeel van de meest succesvolle onroerend goed organisatie ter wereld, ook biedt ‘RE/MAX International’ continu nieuwe opleidingen waarmee een makelaar zich kan bijscholen of specialiseren. Zo volgden enkele makelaars van dit kantoor een opleiding voor specialisatie in verkoop van commercieel onroerend goed en het in de markt zetten van bijzonder exclusieve woningen. De heer Rijff verwacht dat hij na een korte inwerkperiode al snel een eigen klantenkring kan opbouwen.

Het team van RE/MAX BonBini voelt zich erg betrokken bij het eiland en is bewust bezig met mileuvriendelijk ondernemen. In het kantoor wordt hieraan vorm gegeven door zo weinig mogelijk documenten te kopieeren en door het digitaliseren van het archief. Haar sociale betrokkenheid toont RE/MAX BonBini door donaties aan het bejaarden tehuis “Nos Welita” , donaties aan de “Stichting Jeugd en Kinderzorg” en jaarlijkse deelname aan de “Ride for the Roses”.

Informatie over RE/MAX BonBini en haar team kan gevonden worden op www.realestate.cw

Preferred Suppliers

RE/MAX BonBini Commercial
Become a RE/MAX real estate agent in Curacao