New associated realtor with RE/MAX BonBiniDe verkoop en verhuur van woning op Curaçao is in de eerste maanden van 2014 opnieuw toegenomen en makelaarskantoor RE/MAX BonBini heeft daarom haar verkoopteam uitgebreid met een nieuwe aanwinst in de person van Jeroen Spruit. De heer Spruit start per 3 maart 2014 officieel met zijn werkzaamheden.  Het verkoopteam bestaat daarmee uit 11 personen die werken vanuit 2 verkoopkantoren waar ze ondersteund worden door een team van 4 medewerkers.

De heer Spruit is opgegroeid op Curaçao en is na zijn middelbare schoolopleiding naar Nederland gegaan voor een vervolgopleiding. Negen jaar geleden is hij samen met zijn huidige vrouw terug gekeerd naar het eiland om zich hier opnieuw te vestigen. In de afgelopen jaren heeft de heer Spruit veel ervaring opgedaan met het bouwen van woningen op Curaçao en zo een goed inzicht verworven in bouwkosten, planningen en prijzen van nieuwbouwwoningen.

De heer Spruit heeft voor het RE/MAX BonBini kantoor gekozen omdat zij als grootste  makelaarskantoor van Curaçao veel te bieden hebben. Het kantoor verkoopt niet alleen de meeste woningen op het eiland maar is ook onderdeel van de meest succesvolle onroerend goed organisatie ter wereld. RE/MAX biedt verschillende interne opleidingen waarmee een makelaar zich kan bijscholen of specialiseren.

Volgende maand verhuist RE/MAX BonBini naar een geheel nieuw kantoor in het Riffort te Otrabanda. Dit kantoor ligt heel dicht bij het huidige kantoor maar biedt veel meer ruimte voor het ontvangen van gasten. Nog voor de zomer wordt naar verwachting een derde kantoor geopend aan de Caracasbaaiweg in Eden Shoppers’ Paradise.

Informatie over RE/MAX BonBini en haar team kan gevonden worden op www.realestate.cw

Preferred Suppliers

 RE/MAX BonBini banco di caribe small new 4,85%
Become a RE/MAX real estate agent in Curacao