RE/MAX ABC opens new offices in Aruba and BonaireMakelaarskantoor RE/MAX gaat uitbreiden naar Aruba en Bonaire en heeft voor die gelegenheid ook het logo veranderd. RE/MAX Bonbini is sinds 2006 op Curaçao gevestigd en gaat vanaf vandaag verder onder een nieuwe naam en met een nieuw logo. De nieuwe naam is RE/MAX ABC.

,,De reden voor de naamswijziging is dat het Curaçaose makelaarskantoor nieuwe vestigingen gaat openen op zowel Aruba als Bonaire. De letters ABC staan dan voor Aruba, Bonaire en Curaçao”, zo wordt door het kantoor uitgelegd.

In maart 2015 werden de eigenaren van het Curaçaose makelaarskantoor benaderd door RE/MAX International met de vraag of zij nieuwe vestigingen wilden openen op de buur-eilanden om zo de RE/MAX onroerend goed transacties op die eilanden een impuls te geven. Na een half jaar van voorbereiding zijn vorige week de franchise contracten voor beide eilanden getekend.

Het nieuwe logo prijkt op de gevel van winkelcentrum Eden, Shoppers’ Paradise aan de Caracasbaaiweg waar RE/MAX ABC een nieuwe verkoopkantoor gaat openen. Het kantoor op Aruba wordt naar verwachting nog dit jaar geopend en op Bonaire begin volgend jaar.

Antilliaans Dagblad 1 september 2015

Preferred Suppliers

 RE/MAX BonBini banco di caribe small new 4,85%
RE/MAX BonBini Commercial