RE/MAX realtors in Curacao win awardsMakelaarskantoor RE/MAX BonBini heeft tijdens een feestelijke bijeenkomst “RE/MAX International Awards” uitgereikt aan de makelaars van het kantoor. De prijzen werden toegekend aan makelaars die over het jaar 2013 uitzonderlijke verkoopresultaten behaald hebben. 

Al sinds de start van het makelaarskantoor op Curaçao worden jaarlijks verschillende prijzen toegekend vanuit het  RE/MAX hoofdkantoor in Denver, U.S.A. Maar nog geen enkel jaar vielen zoveel makelaars op Curaçao in de prijzen als dit afgelopen jaar. 

Het complete team van het kantoor, dat bestaat uit 13 mensen, is bijzonder trots op de prijzen en blij met de erkenning die zij vanuit het hoofdkantoor krijgen voor hun inspanningen. Daarnaast zijn ze er trots op dat ze er ieder jaar weer in slagen om  uitstekende service te verlenen aan hun klanten wat resulteert in de uitstekende verkoopresultaten.

Informatie over de toegekende awards, de makelaars en natuurlijk het complete woning aanbod is terug te vinden op de website www.realestate.cw

Preferred Suppliers

RE/MAX BonBini Commercial
Become a RE/MAX real estate agent in Curacao