VIDEO - Caribbean Life - USA TV Show in CuracaoIn 2016 is Nathalie Spruit van makelaarskantoor RE/MAX BonBini te zien in een aflevering van het populaire televisieprogramma "Caribbean Life" dat in miljoenen huishoudens in de USA en Canada wordt uitgezonden via het populaire televisiekanaal Home & Garden Television.

Klik hier voor de video! 

In Caribbean Life wordt een echtpaar gevolgd dat op zoek gaat naar een totaal nieuw leven in de Caribbean, in dit geval in Curacao.
Nathalie laat het echtpaar diverse woningen op het eiland zien en voor de kijker is het er leuk om op deze manier meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden om zelf een (tweede) woning op Curacao te kopen.

Caribbean Life is een bijzonder populair televisieprogramma en RE/MAX BonBini is dan ook erg blij met het bijzonder grote aantal kijkers dat deze show wereldwijd trekt. Het is uitstekende eilandpromotie.

RE/MAX BonBini doet regelmatig mee aan televisie programma's voor zowel de Nederlandse- als de Amerikaanse televisie. Hiermee draagt het makelaarskantoor bij aan de bekendheid van Curacao bij het grote publiek.

Preferred Suppliers

 RE/MAX BonBini banco di caribe small new 4,85%
Become a RE/MAX real estate agent in Curacao