VIDEO - House Hunters International - USA TV ShowMei 2014: RE/MAX BonBini heeft opnieuw een TV show gemaakt voor het populaire TV programma House Hunters International voor de TV zender Home & Garden Television (HGTV).

Bekijk de video hier!

Dit programma, dat wereldwijd in meer dan 80 miljoen huishoudens wordt uitgezonden, was al 2 keer eerder op Curacao te gast bij RE/MAX BonBini. Tijdens de show wordt een echtpaar gevolgd dat op zoek gaat naar een huis voor hun jonge gezin samen met Nick Miro, makelaar bij RE/MAX BonBini Curacao. 

Niet alleen zijn diverse prachtige beelden van het eiland Curacao te zien in de TV show House Hunters International Curacao, maar de kijker krijgt ook een goed beeld van de diverse mogelijkheden die er zijn op de huizenmarkt in Curacao. Dit is één van de redenen waarom het programma zo populair is. 

House Hunters International Curacao op HGTV is dan ook uitstekende eilandpromotie en RE/MAX BonBini is erg blij dat zij op deze leuke manier bij kan dragen aan een grotere bekendheid van ons prachtige eiland.

Preferred Suppliers

BIB November 2019
 RE/MAX BonBini banco di caribe small new 4,85%