Open House: New model homes Vista MontanaOpen huis Vista Montaña

Op zaterdag 4 juli van 11.00 tot 16.00 organiseert RE/MAX Bon Bini i.s.m. projectontwikkelaar Promotora een open huis om u kennis te laten maken met de nieuwe modellen Cristoffel en Gran Sabana op Vista Montaña. Deze nieuwe modellen zijn een stuk ruimer en luxer dan de op dit moment beschikbare modellen. Het is dan ook zeker de moeite waard even langs te komen voor een bezichtiging. 

Vista Montaña
In de wijk Cas Grandi verrijst een prachtig nieuwbouw project met halfvrijstaande woningen, vrijstaande bungalows en appartementen. Bij de bouw van dit project is er vooral rekening gehouden met de wensen van de koper. Mensen die een nieuwe woning zoeken willen comfortabel en luxe, maar tegelijkertijd ook  betaalbaar wonen.

De nieuwe woonwijk Vista Montaña voldoet aan deze wensen. Vista Montaña is goed bereikbaar, familievriendelijk aangelegd en ook voor een fraaie groenvoorziening met bomen, struiken en bloeiende planten wordt gezorgd. Om extra gemeenschapsgevoel te creëren komt er voor de bewoners een zwembad met recreatieruimte. De meeste grondstukken hebben een schitterend uitzicht op de Tafelberg en over de heuvels van Banda Ariba.

Modelwoning geopend
Tijdens het open huis kunt u een kijkje nemen in een van de modelwoningen. Met een modelwoning wordt de kwaliteit, het comfort en de waarde van de woningen een stuk duidelijker. Voor woningzoekenden is het kopen in een nieuwbouwproject heel interessant. Bij een nieuwbouwproject wordt onder toezicht van een projectontwikkelaar en een grote hoofdaannemer op grotere schaal gebouwd. Hierdoor krijgt een wijk qua stijl meer een eigen gezicht, is er beter toezicht op de kwaliteit en uiteraard zijn de bouwkosten en daarmee de woningprijzen relatief laag. Bijkomend voordeel, vooral voor mensen die nog relatief kort op het eiland zijn, is dat het in een nieuwbouw wijk relatief makkelijk is om vriendschappen op te bouwen.

Bezoekers van het open huis  worden getrakteerd op een drankje en diverse versnaperingen. Makelaars van RE/MAX BonBini zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en brochures te verstrekken aan de bezoekers.

29 juni 2009

Preferred Suppliers

 RE/MAX BonBini banco di caribe small new 4,85%
RE/MAX BonBini Commercial