VIDEO - Curacao featured in House Hunters TV ShowWILLEMSTAD- een televisieploeg in Hollywood, U.S.A. is in het voorjaar van 2007 vijf dagen op Curacao geweest om opnames te maken voor de House Hunters Show van Home & Garden television Network.

Bekijk de video hier!

De ploeg volgde een Amerikaans echtpaar op zoek naar een tweede woning op het eiland. Zondagavond om 21.30 uur in het programma te zien op TDS, kanaal 303. De show wordt uitgezonden in meer dan 89 miljoen Amerikaanse huishoudens.

De House Hunter International Show is een televisieprogramma in documentair stijl waarin een echtpaar gevolgd wordt dat met behulp van een makelaar op zoek gaat naar een tweede woning in het buitenland. Makelaarskantoor RE/MAX BonBini was al in 2006 door de producenten van het televisieprogramma gevraagd om mee te werken. Het makelaarskantoor was verantwoordelijk voor het vinden van geschikte filmlocaties, de benodigde verginningen en een geschrikt Amerikaans echtpaar dat een woning wilde kopen.

Margriet Vervoord van RE/MAX BonBini wist een echtpaar uit Savannah enthousiast te krijgen om deel te nemen. Tijdens vijf filmdagen werden drie woningen bezichtigd, te weten op Blue Bay Golf&Beach Resort, Coral Estate en in Pietermaai. Deze woningen zijn uitgebreid te zien in het programma. Ook werken er opnemen gemaakt op het makelaarskantoor in het Rif Fort.

Na het beëindigen van de opnames, is de televisieploeg in de zomer van 2007 terug gekeerd naar Curacao om de bewoners samen met hun kinderen te filmen in hun nieuwe woning. Tijdens deze opnames zijn de kopers ook gefilmd op enkele toeristische plekjes.

Naast de uitzending in Amerika wordt de House Hunter Show ook uitgezonden op nationale zenders in 47 andere landen over de hele wereld, waaronder Canada. Verder worden de programma’s van HGTV uitgezonden op speciale tv zenders voor het Amerikaanse defensiepersoneel in 175 landen wereldwijd.

Na de première volgen nog een aantal herhalingen van de show op televisie en kan de show via de website HGTV.com worden bekeken. Deze website heeft 5,2 miljoen bezoekers iedere maand.

RE/MAX BonBini is sinds begin 2006 actief als zelfstandig makelaarskantoor op Curacao.

AD 19 September 708

Preferred Suppliers

Become a RE/MAX real estate agent in Curacao
RE/MAX BonBini Commercial